Vi betjänar också på svenska

040 7686429

Sähköpostiosoite

eveliina@eveliinankauneuskulma.fi

Avoinna sopimuksen mukaan

Ma - La

Dermavidual pullot

Dermaviduals

Ihonhoitosarja perustuu korneoterapiaan sekä dermatologiseen ihotuntemukseen. Tuotteet sisältävät ihon omia fysiologisia raaka-aineita, jotka palauttavat ihon luonnollisen tasapainon ja edistävät ihon omaa uusiutumista ja solutoimintaa, sekä hoitavat ja ehkäisevät tehokkaasti iho-ongelmia ja ihon häiriötiloja.

Dermaviduals tuotteet soveltuvat erittäin hyvin myös ongelmaihoisille, herkkäihoisille, atoopikoille ja allergisille sillä ne eivät sisällä hajusteita, säilöntäaineita, väriaineita, mineraaliöljyjä, silikonia, amiineja tai emulgaattoreita.

Lue lisää

NANNIC Bioaktiiviset hoitotuotteet

Palkittu belgialainen Nannic ihonhoitosarja panostaa aktiivisiin raaka-aineisiin. Nannic-hoitotuotteet suojaavat ihon omaa hydrolipidikalvoa ainutlaatuisen lamellaarirakenteensa ansiosta. Tuotteet sisältävät mm. hyaluronihappoa, peptidejä ja vitamiineja. Hoitotuotteet eivät sisällä kemiallisia emulgaattoreita. Kaikki tuotteet ovat pakattu ilmatiiviisiin pumppupulloihin, ja näin pystytään takaamaan tuotteiden säilyvyys sekä raaka-aineiden toimivuus.

Lue lisää

cropped-tuotekuva.jpg