Vi betjänar också på svenska

040 7686429

Sähköpostiosoite

eveliina@eveliinankauneuskulma.fi

Avoinna sopimuksen mukaan

Ma - La

Sokerointi on tehokas, hellävarainen  ja vegaaninen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihoa tehden siitä silkinpehmeän. Käytössämme on Alexandria Professional sokerit, jotka ovat hyvin ihoystävällisiä. Alexandria Professional sokerimassa on tehty 100% luonnollisista ainesosista, se sisältää vain sokeria, vettä, arabikumia ja sitruunamehua. Sen kehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita, eikä se sisällä lisättyjä kemiallisia lisä- tai säilöntäaineita, väri/tuoksuaineita, ei vahaa, parabeeneja, ureaa, sulfaatteja tai petrokemian ainesosia.

Hellävarainen sokerointi ei katko ihokarvoja

Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokerimassaa käytetään ihonlämpöisenä, joten se on turvallinen kaikille ihoalueille. Sokerimassan voi helposti puhdistaa iholta lämpöisellä vedellä joten asiakkaat eivät tunne itseään tahmaiseksi hoitojen jälkeen.

Ei ärsytä ihoa

Sokeri ei liimaudu eläviin ihosoluihin, joten sokeroinnin avulla saadaan hellävaraisesti ja turvallisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Sokerointi on niin hellä, että samoja ihoalueita voi käsitellä useita kertoja, jolloin voidaan poistaa myös lyhyimmät karvat aiheuttamatta iholle vahinkoa tai ärsytystä

Karvan kasvu hidastuu

Kun käy sokeroinnissa säännöllisesti karvan kasvu hidastuu ja karvat kasvavat takaisin hennompina. Sokerointia suosittelemme tehtäväksi 4-6 viikon välein. Kun tulet ensimmäistä kertaa sokerointiin, muistathan että karvan on hyvä olla vähintään 5mm pitkä hyvän lopputuloksen saamiseksi, ja ihoa ei saa kuoria samana päivänä tai hoitoa edeltävänä päivänä.

Liity kanta-asiakkaaksi

Sokerointiin meillä on käytössä etukortti. Joka kolmannella sokerointikerralla saat meiltä halvimman sokeroinnin ilmaiseksi! Sokeroimme yli kymmenen vuoden kokemuksella, myös brassisokeroinnista.

Huomioitavaa sokeroinnin jälkeen:

  • Vältä saunaa ja hikoilua (urheilua) 12 tuntia hoidon jälkeen
  • Vältä aurinkoa (solarium) samana päivänä ja muista suojata iho auringolta seuraavana päivänä
  • Kainalokarvojen poiston jälkeen vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia
  • Kasvojen sokeroinnin jälkeen vältä meikkiaineita 12 tuntia
  • Vältä tiukkoja, hankaavia vaatteita heti hoidon jälkeen
  • Muista kosteuttaa ja kuoria ihoa säännöllisesti, niin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat.