Vi betjänar också på svenska

040 7686429

Sähköpostiosoite

eveliina@eveliinankauneuskulma.fi

Avoinna sopimuksen mukaan

Ma - La

1

Tuoksuton hoito

Hoitolassamme onnistuu myös kokonaan tuoksuton hoito

Kasvohoidot

Teemme sekä perinteisiä kasvohoitoja ja ihonpuhdistuksia että ihon eri vaatimuksiin soveltuvia erikoiskasvohoitoja. Jokainen kasvohoitomme on yksilöllinen ja räätälöimme hoidon aina ihosi tarpeiden mukaan. Hoidot tehdään Nannicin tai Dermaviduals ihonhoitosarjojen tuotteilla. Kaikkiin kasvohoitoihin sisältyy kulmien siistiminen.

Lue lisää

NANNIC radiofrekvenssihoito

Nannic radiofrekvenssihoito on tieteellisesti kehitetty belgialainen hoitomenetelmä mikä mahdollistaa kasvojenkohotuksen ilman kirurgista käsittelyä. Ainutlaatuiset iholle imeytettävät lamellaariseerumit ja radiofrekvenssihoidon yhdistelmä antaa iholle näkyviä hoitotuloksia.

Lue lisää

even verkkokuvat (1)
even verkkokuvat (2)

NANNIC Deep Skin mikroneulaus ja ihon hionta

Mikroneulauksen tarkoituksena on uudistaa ihon rakennetta. Siinä aktivoidaan ihosolujen toimintaa epidermiksen syvimmissä kerroksissa asti ja lisätään kollagenin tuotantoa. Iho on jo yhdestä hoitokerrasta kirkkaampi ja kiinteytynyt. Tällä hoidolla voidaan hoitaa laajentuneita ihohuokosia, arpia, juonteita, pigmenttimutoksia tai couperosaa.

Lue lisää

Sokerointi

Sokerointiin meillä on käytössä etukortti. Joka kolmannella sokerointikerralla saat meiltä halvimman sokeroinnin ilmaiseksi! Sokeroimme yli kymmenen vuoden kokemuksella, myös brassisokeroinnit.

Lue lisää

5
Nannicrelax (2)

Vartalohoidot

NANNIC radiofrekvenssihoito on tehokas  hoitomenetelmä myös vartalon eri alueille. Ainutlaatuiset iholle imeytettävät lamellaariseerumit ja radiofrekvenssihoidon yhdistelmä antaa iholle näkyviä hoitotuloksia esim. selluliitin ja venymäjälkien hoidossa.

Lue lisää

Ripset ja kulmat

Kestovärjäyksissä käytämme Combinal -värejä. Värin vaikutusajalla teemme päähierontaa. Kaikkiin kasvohoitoihin sisältyy kulmien siistiminen.

 

even verkkokuvat (5)