Vi betjänar också på svenska

040 7686429

Sähköpostiosoite

eveliina@eveliinankauneuskulma.fi

Avoinna sopimuksen mukaan

Ma - La

Deep Skin hoitokokonaisuudessa yhdistyy ihon tehokas mekaaninen hionta ja hygieninen mikroneulaus. . Hoidon aikana aktivoidaan ihosolujen toimintaa epidermiksen syvimmissä kerroksissa asti ja aktivoidaan kollageenin tuotantoa. Iho on jo yhdestä hoitokerrasta kirkkaampi ja kiinteytynyt. Tällä hoidolla voidaan hoitaa laajentuneita ihohuokosia, arpia, juonteita, pigmenttimutoksia tai couperosaa. Yksi hoitokerta syväkosteuttaa ihoa.

Deep Skin Ihon hionta

Hoidon ensimmäinen vaihe on Deep Skin ihon hionta. Hoitopää on harjamainen ja se poistaa kuolleet ihosolut tehokkaasti ihon pinnalta. Hionnan tehoa voi säätää eri iho-alueilla sekä ihon tarpeiden ja paksuuden mukaan. Hionta on aina hygieeninen, koska hoitopää on kertakäyttöinen. Deep Skin hionta tasoittaa hienoja juonteita ja sopii iholle jossa on laajentuneita ihohuokosia. Tämä hoito sopii myös arpien hoitoon niin kasvoilla kuin vartalolla. Hionnan jälkeen iho on näkyvästi kirkkaampi ja ihosta tulee vastaanottavaisempi tuleville hoitovaiheille. Deep Skin hiontaa voi myös yhdistää muihin hoitoihin, esim radiofrekvenssihoitoon, ihonpuhdistukseen tai klassiseen kasvohoitoon.

Deep Skin mikroneulaus

Deep Skin mikroneulaus tekee ihoon satojatuhansia mikrokanavia ja niiden tehtävänä on aktivoida ihon omaa solutoimintaa. Lisäksi mikrokanavia pitkin iholle saadaan imeytettyä ihotyypin ja tarpeiden mukaiset hoitoseerumit, jotka tehostavat mikroneulauksen vaikutusta. Deep Skin mikroneulaus tehdään aina kertakäyttöisellä hoitopäällä jossa on 0,5 mm pituisia muotoiltuja neuloja. Hoidon jälkeen ihon väri paranee ja ihosta tulee pehmeä ja tasaisempi. 

Ei erillistä toipumisaikaa

Hoitoa suositellaan tehtäväksi sarjahoitona, 3-5 hoitokertaa 1-2 viikon välein. Hoito sopii myös otettavaksi yksittäisenä tehokkaana kasvohoitona. Tai jos iholle haluaa tehokasta käsittelyä tehdään ensin Deep Skin hoitokokonaisuus sekä lisäksi RF-hoito. Toisaalta mikroneulaus on hyvä vaihtoehto asiakkaille joille ei terveydellisistä syistä voida tehdä muita laitehoitoja. Mikroneulausta ei tehdä jos on taipumusta keloidin muodostumiseen.

KASVOT

  • Juonteet ja rypyt
  • Veltostunut iho
  • Couperosa
  • Pigmenttimuutokset
  • Arvet
  • Silmänympärysiho
  • Huulten pystyrypyt

VARTALO

  • Arvet 
  • Venymäjäljet